WOMEN'S EXECUTIVE
BUSINESS CLUB

O NAMA

Women's Executive Business Club (WEBC), inovativna platforma osmišljena s ciljem povezivanja, podrške i osnaživanja žena na izvršnim pozicijama u Republici Hrvatskoj i regiji.

WEBC nadilazi koncept tradicionalnih platformi za umrežavanje transformirajući se u ekskluzivnu i inovativnu zajednicu koja okuplja 100 izvanrednih liderica iz različitih poslovnih sfera.

Fokusirajući se na potencijal sinergije unutar homogene skupine, WEBC potiče razmjenu ideja, iskustava i resursa, te stvara prostor za međusobnu podršku i rast.

Na čelu WEBC-a su Vandri Montabelo i Danijela Lončarić, dugogodišnje kolege i vizionari čija bogata i raznovrsna iskustva čine ključni oslonac projekta.

Vandri Montabelo: Renomirani poslovni strateg s bogatim iskustvom u financijama i upravljanju

Vandri Montabelo istaknuti je poslovni strateg s impresivnim liderskim stažem u raznim industrijskim sektorima. Tijekom posljednjih 20 godina obnašao je ulogu financijskog direktora, a potom i predsjednika uprave u nizu renomiranih kompanija, uključujući Maraska d.d, Bio-verdura d.o.o, Bio-laguna d.o.o., Duropack Sarajevo, Eurocompany99 d.o.o. i Ghetaldus Optika d.o.o.

Njegovo duboko poznavanje različitih segmenata poslovanja, s naglaskom na financije i strateški razvoj, ključno je za uspostavljanje čvrstih temelja WEBC-a u Hrvatskoj i širenje kroz regiju. Vandrijev doprinos WEBC-u je neprocjenjiv. Njegovo iskustvo, znanje i vještine ključni su za uspjeh ove platforme koja povezuje žene na izvršnim pozicijama.

Danijela Lončarić, globalno akreditirani transformativni coach, poduzetnica i kolumnistica

Danijela Lončarić sa više od 20 godina iskustva vođenja i mentoriranja pojedinaca i timova u korporativnom svijetu kroz 5 zemalja na Balkanu ostvarila je značajne rezultate radeći s renomiranim kozmetičkim i modnim brendovima Shiseido, Armani, Superdry, Karl Lagerfeld, Valentino, Burrberry, itd.

Njen inovativan pristup, koji uključuje integraciju intuicije s dubokim razumijevanjem poslovnih dinamika, pruža sveobuhvatnu podršku svakom pojedincu i grupi. Kroz dugogodišnju praksu, Danijela se istaknula kao stručnjakinja za otkrivanje osobne svrhe i osnaživanje pojedinaca u postizanju osobnog i profesionalnog uspjeha. Njena sposobnost prepoznavanja i prekidanja ograničavajućih obrazaca ponašanja, te vođenje klijenata kroz prepreke, čini je ključnom figurom u poticanju osobnog rasta i ostvarenja ciljeva.

Također se ističe kao hrabra poduzetnica i majka četvero djece, koja je kroz desetak burnouta shvatila važnost ravnoteže između poslovnog i privatnog života te sada dijeli svoje iskustvo s drugima.

Za poslovnu zajednicu koja cijeni stručnjake s dubokim razumijevanjem ljudske dinamike i poslovnih procesa, Danijela je nezaobilazan izvor znanja i podrške. Njena stručnost u motivaciji, razvoju osobnih vještina i prepoznavanju potencijala čini je idealnom osobom za stvaranje snažne zajednice koja povezuje žene na izvršnim pozicijama.

PRIDRUŽI NAM SE

Kontakt

Vandri Montabelo

CEO of Business Club 5


+385 99 273 9880

info@proconsulting.hr


Danijela Lončarić

Globalno akreditirani transformative coach,
kolumnistica, poduzetnica

+385 99 422 3369

danijela.loncaric1@gmail.com