WOMEN'S EXECUTIVE
BUSINESS CLUB

O NAMA

Women's Executive Business Club (WEBC), inovativna platforma osmišljena s ciljem povezivanja, podrške i osnaživanja žena na izvršnim pozicijama u Republici Hrvatskoj i regiji.

WEBC nadilazi koncept tradicionalnih platformi za umrežavanje transformirajući se u ekskluzivnu i inovativnu zajednicu koja okuplja 100 izvanrednih liderica iz različitih poslovnih sfera.

Fokusirajući se na potencijal sinergije unutar homogene skupine, WEBC potiče razmjenu ideja, iskustava i resursa, te stvara prostor za međusobnu podršku i rast.

Na čelu WEBC-a su Vandri Montabelo i Danijela Lončarić, dugogodišnje kolege i vizionari čija bogata i raznovrsna iskustva čine ključni oslonac projekta.

Vandri Montabelo: Renomirani poslovni strateg s bogatim iskustvom u financijama i upravljanju

Vandri Montabelo istaknuti je poslovni strateg s impresivnim liderskim stažem u raznim industrijskim sektorima. Tijekom posljednjih 20 godina obnašao je ulogu financijskog direktora, a potom i predsjednika uprave u nizu renomiranih kompanija, uključujući Maraska d.d, Bio-verdura d.o.o, Bio-laguna d.o.o., Duropack Sarajevo, Eurocompany99 d.o.o. i Ghetaldus Optika d.o.o.

Njegovo duboko poznavanje različitih segmenata poslovanja, s naglaskom na financije i strateški razvoj, ključno je za uspostavljanje čvrstih temelja WEBC-a u Hrvatskoj i širenje kroz regiju. Vandrijev doprinos WEBC-u je neprocjenjiv. Njegovo iskustvo, znanje i vještine ključni su za uspjeh ove platforme koja povezuje žene na izvršnim pozicijama.

Danijela Lončarić, globalno akreditirani transformativni coach, poduzetnica i kolumnistica

Danijela Lončarić sa više od 20 godina iskustva vođenja i mentoriranja pojedinaca i timova u korporativnom svijetu kroz 5 zemalja na Balkanu ostvarila je značajne rezultate radeći s renomiranim kozmetičkim i modnim brendovima poput Shiseido, Armani, Superdry, Karl Lagerfeld, Valentino, Burrberry, itd.

Njen inovativan pristup, koji uključuje integraciju intuicije s dubokim razumijevanjem poslovnih dinamika, pruža sveobuhvatnu podršku svakom pojedincu i grupi. Kroz dugogodišnju praksu, Danijela se istaknula kao stručnjakinja za otkrivanje osobne svrhe i osnaživanje pojedinaca u postizanju osobnog i profesionalnog uspjeha. Njena sposobnost prepoznavanja i prekidanja ograničavajućih obrazaca ponašanja, te vođenje klijenata kroz prepreke, čini je ključnom figurom u poticanju osobnog rasta i ostvarenja ciljeva.

Također se ističe kao hrabra poduzetnica i majka četvero djece, koja je kroz desetak burnouta shvatila važnost ravnoteže između poslovnog i privatnog života te sada dijeli svoje iskustvo s drugima.

Za poslovnu zajednicu koja cijeni stručnjake s dubokim razumijevanjem ljudske dinamike i poslovnih procesa, Danijela je nezaobilazan izvor znanja i podrške. Njena stručnost u motivaciji, razvoju osobnih vještina i prepoznavanju potencijala čini je idealnom osobom za stvaranje snažne zajednice koja povezuje žene na izvršnim pozicijama.

PRIDRUŽI NAM SE

Kontakt

Vandri Montabelo

CEO of Business Club 5


+385 99 273 9880

info@proconsulting.hr


Danijela Lončarić

Globalno akreditirani transformative coach,
kolumnistica, poduzetnica

+385 99 422 3369

danijela.loncaric1@gmail.com

UPIT ZA ČLANSTVO

Dobrodošli u Women's Executive Business Club (WEBC)!

Zahvaljujemo na vašem interesu za pridruživanje WEBC-u!

Postanite naša članica već danas!

BENEFITI ČLANSTVA

6 STUPOVA WOMEN'S EXECUTIVE BUSINESS CLUBA

 • EKSKLUZIVNI EVENTI (6 evenata)
 • PRISUSUTVO NA BC5 EVENTIMA (min. 15 x godišnje)
 • 1X NEWSLETTER MJESEČNO
 • ČLANSTVO (besplatni sadržaj online)
 • RADIONICE (5 poludnevnih radionica)
 • GODIŠNJA KONFERENCIJA (50% popusta na kotizaciju)
 • ANTISTRESS WEEKEND RETREAT (30% popusta na kotizaciju, 2 x godišnje)

all inclusive uz neograničenu konzumaciju hrane i pića

Molimo vas da ispunite kontakt formu kako bismo vam se mogli što prije javiti

Član 1

Tvrtka


Teme koje zanimaju člana

Loading
Hvala vam što ste ispunili našu kontakt formu! Vaša prijava za članstvo u WEBC-u je uspješno zaprimljena. Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku

BEGINNING OF THE JOURNEY

ŽENA ŽENI (NI)JE VUK
17.04.2024. U 19:00

MODERATORICA: Tončica Čeljuska


GLAZBA: Klaviristica i violinistica Zagrebačke filharmonije Dragana Tomić i Marina Matolić

 • 3 GOSTA, PREDAVANJE + PANEL
 • PREZENTACIJA EKSKLUZIVNIH PUTOVANJA
 • GLAZBENI PROGRAM
 • GASTRONOMSKI UŽITAK

TEMA:

KAKO (P)OSTATI ZDRAVA I BRINUTI ZA SEBE U UBRZANOM RITMU ŽIVOTA?

Revolucionaran pristup ženskom zdravlju i začeću koje u stresnom okruženju danas predstavlja poseban izazov

Dr.Larisa Čorda

Doktorica opstetricije i ginekolog za NHS Engleske. Često se pojavljuje na ITV-u This Morning kao stručnjakinja za plodnost i stručnjakinja za trudnoću za Channel Mum.

Dobitnica je nagrade u području zdravstvene skrbi 2020.g u Velikoj Britaniji. Autorica je knjige “The Conception plan” i aktivna članica u nekoliko dobrotvornih organizacija; UNWomen, The Circle, Saying Goodbye...

TEMA:

THE ART BUSINESS AND THE BUSINESS OF ART

“What the two worlds can learn from each other?”

University's MA in Art Business,
Martina Batović

Direktorica Odjela za poslijeratnu i suvremenu umjetnost u artnetu, najvećoj globalnoj internetskoj platformi u svijetu umjetnina.

Bivša direktorica aukcijske kuće Dorotheum u Velikoj Britaniji, izvršna direktorica Artisan Art Intelligence-a, organizatorica aukcija u Londonu, New Yorku i Hong Kongu, te konzultantica u Seymours Art Advisors.

TEMA:

KOGA BRIGA ZA (MOJU) SREĆU?

Da li je sreća samo naš osobni posao i imamo li koga da nam čuva leđa ili smo tu sami za sebe?

dr. sc. Anita Freimann

dr. sc. Anita Freimann, doktorica sreće, autorica knjige Hrabrost na putu sreće, osnivačica koncepta 3H Food, vlasnica Instituta za sreću te izvanredna profesorica na Ekonomskome fakultetu u Osijeku.

Naziv doktorica sreće stekla je nakon doktorata iz područja ekonomije sreće koja se bavi blagostanjem društva, indeksima sreće i onime što država može i treba napraviti u svrhu povećanja kvalitete života svih ljudi.

TEMA:

DISCOVER DESTINATION - BEYOND THE BUSH

African Safari

Mrs.Amy Vinković

Specijalist za luksuzna individualna putovanja. Kao iskusnoj stručnjakinji za luksuzna putovanja i prijeđenih 30 zemalja, dalo joj je iskustvo kreiranja nezaboravnih putovanja diljem svijeta za klijente..

Uz godine iskustva u industriji i magisterij, uspješno vodi Tag Along Travels.

Mag.mus. Dragana Tomić

Po završetku studija violine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i usavršavanja na seminarima kod eminentnih inozemnih pedagoga, 1993. godine postaje stalna članica Zagrebačke filharmonije.

Osim filharmonije surađuje s brojnim komornim ansamblima i orkestrima poput simfonijskog orkestra HRT, orkestra HNK u Zagrebu, Rijeci, Dubrovačkog simfonijskog orkestra...

mr.art. Marina Matolić, umj. sav.

Magistra klavira, zaposlena na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Brojni koncerti, natjecanja, nagrade, seminari i gostovanja obilježila su njezin glazbeni put.

Izdala je dva nosača zvuka. Djeluje i kao voditeljica pjevačkih zborova za djecu i odrasle, a uz to producira i izvodi mjuzikle za djecu.

PRIDRUŽI NAM SE